Ansök om Hypotekspension

Du kan skicka in din ansökan om lån direkt till oss genom att fylla i formuläret nedan. När vi har tagit emot din ansökan skickar vi dig blanketten Fullmakt per post. Den skriver du under och returnerar och därefter påbörjar vi ditt ärende. Observera att du inte förbinder dig till någonting genom ansökan.

Vi rekommenderar att du gör en Kalkyl innan du ansöker för att få en uppfattning om hur stor Hypotekspension du kan ta ut. Om du redan har lån på bostaden får det inte vara större än att det belopp du kan ta ut som Hypotekspension® räcker till att lösa lånet. Kontrollera att du får en bekräftelse för ansökan om lånet direkt när du har skickat in dina uppgifter, så vet du att den har nått oss.

Du kan också skriva ut blanketterna Ansökan om Hypotekspension och Fullmakt genom att klicka här om du föredrar det, eller kontakta oss, så får du blanketterna hemskickade, telefon 020-586 160 eller info@hypotekspension.se.

Redan kund?

Om du är kund och vill ansöka om ett tilläggslån så klicka här för bostadsrätt och här för villa. Printa ut blanketten, fyll i och skicka till oss.

Låntagare

Medlåntagare

Kontaktuppgifter

Fyll i minst ett av telefonnumren

Bostaden

Typ av boende: *


Jag har främst hört talas om Hypotekspension genom (flera alternativ möjliga):

För villor och fritidshus:

För bostadsrätter: