För alla kunder som älskar rock'n'roll

Kul att du är intresserad av att vara hänga med på Sweden Rock den 5-8 juni 2024. Så här kommer det gå till om du vill ta chansen att vara med.

Du börjar med att anmäla ditt intresse genom att skicka ett mail med dina kontaktuppgifter, en motivering och gärna lite kort om ditt musikintresse eller festivalerfarenhet till martin@hypotekspension.se innan den 18 april. Bifoga gärna bilder!

Tiden för intresseanmälan pågår fram till söndagen den 21 april 2024. Vinsten är två stycken 4-dagars VIP-biljetter till Sweden Rock. Biljetterna är värda 5 698 kr styck. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Den 22 april kommer vinnarna kontaktas vinnarna via telefon och mail. Vinnaren måste tacka ja till biljetterna senast 25 april 2024, annars går vinsten över till en annan tävlande. Vinsten är personlig och kan ej överlåtas eller bytas mot ekonomisk ersättning. Du behöver inte köpa eller beställa något för att vara med och tävla men minst en biljettvinnare måste vara kund hos Svensk Hypotekspension.

Blir du en av de utvalda kommer mer detaljerade instruktioner kring tider, platser, och deltagande i marknadsföring.

Undrar du hur vi lyckats få friplåtar till Sweden Rock är det för att vårt "syskon" Nordax Bank är återkommande partner och kommer finnas på plats på festivalen.

Hoppas vi ses!