Kunderna berättar

Lyssna inte bara på oss, läs också om andra som redan valt att ta ut sin Hypotekspension.

Borta bra – hemma på Läjet bäst

Paret Nilsson

 

 

 

 

 

 

 

”Vi har alltid rest mycket. Både förut och nu när vi har gott om tid. Både i Europa och här i Sverige. Med en extra buffert tack vare Hypotekspension kan vi dessutom unna oss lite finare hotellrum, spa och annat som sätter guldkant på tillvaron”

Läs mer


Poolen – Ruts glädjekälla

Rut

Haverdal är ett kärt turistmål med sin 4 km långa, vackra sandstrand. För Rut Ekström som bott i den lilla stan vid västkusten i nära 30 år är det inte stranden som gäller – utan poolen.

Läs mer


”Äntligen fanns någon som ställde upp för oss. Vi som ställt upp för andra så mycket.”

kunder petersons 1

Under hela sitt yrkesliv valde Henry att stödja människor före möjligheten att tjäna stora pengar. Han tyckte att det gav mer fina värden i livet. När han och sambon Barbro fick ut en Hypo­tekspension var det värmande att någon ställde upp för dem.

Läs mer


”Äntligen en fördel med att vara äldre”

Elsebet gillar livets goda. Med hjälp av en Hypotekspension har hon totalrenoverat sitt hem och köpt något hon länge längtat efter – en riktigt vass dator med extra stor bildskärm. Resten av pengarna är öronmärkta för god mat, bio och annat trevligt.

Elsebet Johansson är en 71-årig levnadsglad och sprallig kvinna som gärna håller sig uppdaterad inom datortekniken. Det senare beror inte minst på att hon arbetade med datorer redan på 70-talet! Efter att ha varit anställd på olika internationella IT-företag, startade hon ett eget konsultbolag. Nu vill hon njuta fullt ut av sin lediga tid.

» Läs mer


Antarktis nästa för Ing-Britt

Ing-Britt Fejsjö

 

Ing-Britt Frejsjö är en smittsamt aktiv kvinna som har svårt att hitta en lucka i almanackan för denna intervju. Mycket av hennes tid går till det starka engagemanget i Minnebergs äldreklubb. Minneberg är ett charmigt bostadsområde som byggdes i mitten på 80-talet, beläget strax väster om Stockholms innerstad.
» Läs mer