Lyssna på samtal om livet 60+ med Marianne Rundström och hennes gäster

Podden Mogna röster med Marianne Rundström är ett ljudmagasin om möjligheterna vid 60+. Den kända tv-profilen leder spännande samtal med gäster inom mat, inredning, fritid, resor och ekonomi. Lyssna!

Mogna röster är något som saknas i etern, en programserie om för och av 60 + – med livet i och kring hemmet. En pod är lite som ett radioprogram. Du lyssnar via din dator eller mobiltelefon. Koppla gärna in hörlurar eller högtalare för bästa ljudupplevelsen. Mogna röster berör ämnen som att ta vara på livet när du nått 60+. Du får båda praktiska tips och möte kända röster, till exempel inom heminredning, skådespelare, kockar och författare.

Lyssna i din webbläsare kan du göra nedan genom att trycka på play-knappen. Vill du lyssna där poddar finns så tryck på Lyssna i podspelare.

Avsnitt 1 – Premiär

Lyssna i podspelare

I det allra första Mogna Röster får du bl a möta en av svensk designs största, Ingegerd Råman. Hennes glas , tallrikar och lampor finns i mångas hem. Här berättar ikonen om sin eviga nyfikenhet. Du möter också den kända kocken Sara Begner. Kokboksdrottningen ger bra tips för att snabbt lyckas i köket. Dessutom juridiska råd om hemmet från Fenix Juridik och vi möter Monica, 60+, som äntligen inredde sitt hem och mötte sin favoritförfattare.