Bolagsstyrning

Svensk Hypotekspension ingår i Nordaxkoncernen, för mer information läs här.

Så behandlar vi personuppgifter

På Svensk Hypotekspension värnar vi om din personliga integritet och det är viktigt för oss att du känner dig trygg när du lämnar ut dina uppgifter till oss. Därför har vi skapat en ny integritetspolicy i enlighet med General Data Protection Regulation (GDPR), den nya dataskyddslagen inom EU som började gälla den 25 maj 2018 och ersatte den tidigare personuppgiftslagen.

Du behöver inte göra något med anledning av den nya lagen men ta gärna del av vår dataskyddspolicy här.

Jobba hos oss

Just nu har vi inga lediga tjänster.

Om Svensk Hypotekspension

 

Svensk Hypotekspension möjliggör för pensionärer att få loss pengar ur sina bostäder – utan att behöva sälja. Det görs genom kapitalfrigöringskrediten Hypotekspension, med bostadsrätt eller villa som säkerhet.

Hypotekspension är den första krediten av detta slag i Sverige. Sedan introduktionen 2005 har över 15 000 kunder utnyttjat möjligheten med Hypotekspension. I flera andra länder är produkten sedan 30 år en vedertagen och väletablerad lösning för pensionärer.

Svensk Hypotekspension AB är ett bostadskreditinstitut med Nordax Bank som ägare och står under Finansinspektionens tillsyn.

Ledning

 

Anders Larsson

VD

 

 

 

Charlotte Levén

Kreditchef

 

 

 

 

Anna Östergren

Chef Marknadskommunikation

 

Finansiell information

Tydlighet genomsyrar hela vår verksamhet. Så även presentationen av finansiella fakta. Här hittar du bolagets senaste årsredovisningar.

Finansiell information klicka här »