Välbesökt

Välbesökt

MÄSSA Seniormässor blir allt populärare. Självklart har vi varit på plats i flera städer med en välbesökt monter. Missade du mässan? Lugn, här berättar vi mer.

Seniormässan har en slogan – ”För den aktiva senioren”. Många av medlemmarna i Klubb Hypotekspension är just det, aktiva livsnjutare som tar vara på det livet kan ge. Med det temat inredde vi vår monter på mässorna som gått av stapeln i såväl Stockholm och Malmö.

Mässorna har olika arrangörer, men båda präglades av samma nyfikenhet. Samtalen i montern rörde sig mycket kring hur man kan vara aktiv, speciellt när man har tid att vara det också, säger Nils Ingvarson, ansvarig för klubben och montern. Och där passar vår produkt väldigt väl in. Du får loss pengar ur boendet utan att behöva sälja.

Svensk Hypotekspension ingick i en fin mix på mässan. Andra utställare var just sådana som verkar inom områden såsom fritid, kultur, resor, turism, boende, skönhet. Det vill säga områden som du kan uppleva när du har gott om tid – och en trygg ekonomi. Det sista kan Hypotekspension bistå med.

Missade du mässorna under 2016? Lugn, seniormässan kommer tillbaka i vår 2017. Sannolikt är vi på plats även då. Det var ju så givande samtal i montern. Välkommen! Du känner säkert igen oss. Våra tecknade bilder av människor och hus skapade en färgstark närvaro på mässgolvet och var en given mötesplats.