Modernt klubbevenemang

Modernt klubbevenemang

KLUBBEN I år har vi bjudit in medlemmarna i klubben till Moderna museet i såväl Stockholm som Malmö. Svensk Hypotekspension bjöd på underhållande juridikseminarium, guidad konstvisning och lite gott att äta.

Du får många fördelar när du tar ett lån med Hypotekspension. Förutom att du frigör pengar ur ditt boende får du andra fördelar. Ett bra – och extra välsmakande – exempel är klubbevenemanget som hölls på Moderna museet i år.

Exklusivt för medlemmar i Klubb Hypotekspension hölls evenemanget i Moderna museets hjärta, auditoriet. Där välkomnade Lennart Grabe, vd för Svensk Hypotekspension.  Därefter ett uppskattat seminarium med en kunnig expert från Familjens Jurist där fakta varvades med fantasifull humor. Trots tunga ämnen – testamente, arvsrätt, skilsmässa – så fanns alltid skrattet nära tillhands. En riktig estradör som gjorde det svåra enkelt. Efter seminariet bjöds gästerna på smörgåsar.

Jag tycker att det är kul med klubben. Evenemanget här är en fin kombination med både ekonomi och kultur. Juridiken var intressant och nu ska det bli spännande med visning av Moderna museet. Jag är en riktig kulturtant, sa en glad Åsa Lindgren, Hammarbyhöjden.

Åsa Lindgren har haft Hypotekspension i tre år. Hon upptäckte möjligheten att frigöra pengar ur bostadsrätten via ett av Svensk Hypotekspensions informationsmöten. Hon är nöjd med sitt val. Precis som dagens aktivitet.

Jag ser fram emot fler klubbevenemang, säger hon och smakar på smörgåsarna och vinet.

Efter evenemanget blev det en exklusiv specialvisning av museets guider.

Vilka evenemang vill du se här i klubben? Tipsa oss, skriv till klubben@hypotekspension.se