Gratis entrébiljetter

Gratis entrébiljetter

EVENT Den 14 mars öppnas portarna till Seniormässan 2017 i Göteborg som sedan håller på tills den 16 mars. Få tips från spännande utställare inom såväl hem och hälsa som fritid och friskvård. Vi på Svensk Hypotekspension välkomnar dig också. De hundra första som skickar in sin e-postadress får en entrébiljett, värde 130 kronor.

Nu är den äntligen här, Seniormässan i Göteborg. Förra gången den arrangerades kom över 7 000 glada besökare för att inspireras av spännande utställare inom alltifrån hem och hälsa till turism och teater. Även vi på Svensk Hypotekspension är på plats. Kom gärna förbi vår monter så att vi får träffas. Du hittar oss i monter B00:01.

För många på västkusten är mässan ett härligt evenemang med gott om inspiration, men för dig som inte bor i Göteborg är mässan också ett utmärkt tillfälle att passa på att göra en utflykt till en av Sveriges trevligaste städer.

Vad kan vi vänta oss av mässan i år? En nyhet är att garderoben ingår i entréavgiften. Det är en trevlig gest, men de största nyheterna är förstås alla  kostnadsfria seminarier, underhållningen och scenaktiviteterna. När det här skrivs är det späckade programmet ännu inte klart. En sak är säker: Göran Hägglund kommer att föreläsa från den stora scenen och bjuda på sin stora scenpersonlighet. Pension och seniorers väl ligger honom extra varmt om hjärtat, så räkna med både kloka råd, reflektioner och rent av ett och annat skratt.

Seminarierna börjar sakta formas. Om vi i Klubb Hypotekspension får välja ut några guldkorn som lockar oss lite extra så blir det Linda Karlssons krönikor från resorna på Hurtigrutten – en kryssningsklassiker längs Norges kust. Även seminariet om kryssningen i Karibien blir en spännande tankeresa, precis som de hälsoseminarier som finns på schemat.

De hundra första som mailar till oss får en entrébiljett, värde 130 kronor. Skicka din e-postadress och ditt namn till klubb@hypotekspension.se.