Gilla oss på Facebook – vinn böcker

Gilla oss på Facebook – vinn böcker

TÄVLING Äntligen! Nu utvecklar vi vår sida på Facebook. Du får löpande tips och inspiration kring allt spännande som rör hem, hypotekspension och högintressanta nyheter – från ekonomi till nöjen. Gå in och gilla oss och vinn böcker!

Du känner säkert till Facebook, världens största sociala mötesplats på nätet. Svensk Hypotekspension har funnits på Facebook sen en tid tillbaka. Nytt nu är att vi satsar extra mycket på vår sida och löpande fyller på med information som kan intressera dig.

Exklusivt för dig över 60

Sidan är en inspirationskälla för alla över 60 år som vill ta vara på livet och frigöra pengar ur sitt boende. För dig som redan är kund – och klubbmedlem – är sidan ett utmärkt sätt att få löpande koll på vad som händer, både inom ekonomi och omvärld. Det är också ett bra sätt för släktingar och vänner att bekanta sig med hypotekspension och hur tryggt det är att frigöra pengar ur sitt boende.

Trender och tips

Vi kommer att lägga ut trendspaningar, ge svar på ekonomiska frågor och bjuda på tips kring ditt hem och det underbara livet som pensionär. På många sätt påminner vår sida på Facebook med andra ord om det här nyhetsbrevet. Skillnaden är att vi gör fler inlägg. Du får dessutom allt smidigt samlat på ett ställe.

På Facebook är det även enkelt att dela nyheter. Gör gärna det. Det uppskattar säkert dina vänner. Det är bara kul att sprida inspiration till fler. Svensk Hypotekspension handlar ju mycket om att ta vara på friheten efter 60 år, då du har gott om tid, inte minst tack vare möjligheten att frigöra pengar och göra roliga aktiviteter tillsammans med andra, däribland familj och vänner.

Så kan du vinna

Om du redan är med i Facebook, klickar du enkelt här. Då kommer du direkt till vår sida. Du kan också skriva Svensk Hypotekspension högst upp i Facebooks sökruta. När du har vår sida uppe klickar du på gilla-knappen. Då följer du oss och vi kan synas i ditt flöde. För att tävla och kunna vinna spännande böcker och ljudböcker vill vi också att du skriver vad du vill läsa mer om på vår Facebooksida. Det är dessutom ett utmärkt sätt för dig att påverka sidan. Skriv direkt på vår sida. Tävlingen pågår fram till och med den 1/5 och juryn väljer ut tio bästa artikelförslagen som vinner varsin bok eller ljudbok (värde cirka 70 kronor). Juryns beslut kan ej överklagas och vi väljer utifrån mest spännande bidrag. Juryn består av Nils Ingvarson, Svensk Hypotekspension, och Anna Blank, HAJ Creatives.

Har du inte Facebook, klicka här så kommer du också direkt till vår sida, men först får du fylla i dina uppgifter. Det tar högst en minut.

Lycka till!