Entrébiljetter till mässan

Entrébiljetter till mässan

EVENT - Fribiljetter till Seniormässan som äger rum på Stockholmsmässan i Älvsjö. I år är den extra fullmatad med roliga evenemang.

De 50 första som mailar till klubb@hypotekspension.se får två fribiljetter till höstens spännande Seniormässa i Stockholm.

Seniormässan i Stockholm bjuder på ett extra intressant startfält i höst. Möt Göran Häglund som engagerat sig i pensionärers ekonomi. Göran är alltid en spännande talare, med nära till värme och humor, även i seriösa frågor som ekonomi.

Du träffar också tv-kände Knut Knutson som talar med Antikrundans förste programledare, Jesper Aspegren, om varför föremål ser ut som dom gör. Knut är en av Antikrundans mest älskade expert. Missa inte honom. Han har varit med i det populära tv-programmet sedan starten 1989. Hans expertområde är främst modernt konsthantverk, glas, möbler.

Du har säkert sett eller hört talas om de svenska filmklassikerna Pelle Erövrare, Så som i Himmelen och Morrhåror och ärtor. Gemensamt för de titlarna – och många andra klassiker – är filmmusikkompositören Stefan Nilsson. Kom och hör honom avslöja hemligheter från drömfabriken. Publiken är välkommen att ställa frågor!

Och oss på Svensk Hypotekspension hittar du i monter A24:38! Väl mött över en trevlig pratstund.