Våra kunder berättar

Lyssna inte bara på oss, läs också om andra som redan valt att ta ut sin Hypotekspension.


”Nu kan vi skapa för oss själva”

För Katarina och Ronny Hård har skapandet alltid varit det viktiga i livet. Som pensionärer har de fortsatt att arbeta med sin konst, men behöver inte längre tänka på att sälja allt de gör. Genom speciallånet Hypotekspension kan de göra det de vill, och slippa oroa sig för räkningarna.

Läs mer


”Jag vill aldrig sluta vara nyfiken”

Han tror på att hålla igång både hjärna och hjärta för att hålla sig ung.
Christer Hansson, 77, startar varje dag med korsord, med nya kärleken Ingalill. Med hjälp av speciallånet Hypotekspension har han dessutom renoverat huset, och kan unna sig guldkant i vardagen.

Läs mer


”Det känns bra att kunna hjälpa min son”

För Ljubinka Jovanovic betyder familjen allt, och genom livet har hon både jobbat hårt och investerat väl. Därför såg hon det som en självklarhet att hjälpa sin son med ett lån när han behövde det. Med hjälp av speciallånet Hypotekspension kunde hon göra ännu en investering hon tror på.

Läs mer


Ökad livskvalité och större trygghet i vardagen

Med siktet inställt på god livskvalité bestämde sig Christer och Eva-Marie Lindbom att nyttja speciallånet Hypotekspension. Ett beslut som fick lägenheten vid Avenyn att ge dubbel trygghet.

Läs mer


Eva kunde hjälpa sin son

Konstnären Eva Måsén Duckert är en levnadsglad 65-årig änka som efter många år utomlands nu har flyttat hem till Västkusten. Med en låg pension är hon tacksam att genom Hypotekspension nu kunna ge sin son ett välbehövligt bidrag – samtidigt som hon kan ha kvar sin drömbostad och ateljé.

Läs mer


Huset betalade Jans renovering – till snickarens glädje

Jan Klingsell behövde renovera huset på Ljusterö. Med speciallånet Hypotekspension fick han loss pengar ur väggarna – och kunde samtidigt bo kvar.

Läs mer