Våra kunder berättar

Lyssna inte bara på oss, läs också om andra som redan valt att ta ut sin Hypotekspension.


Förvandlade drömhuset till kulturcentrum

För paret Ronny och Katarina Hård blev livet enklare, mycket tack vare ett lån som ger trygghet.

Läs mer


Eva kunde hjälpa sin son

Konstnären Eva Måsén Duckert är en levnadsglad 65-årig änka som efter många år utomlands nu har flyttat hem till Västkusten. Med en låg pension är hon tacksam att genom Hypotekspension nu kunna ge sin son ett välbehövligt bidrag – samtidigt som hon kan ha kvar sin drömbostad och ateljé.

Läs mer


Huset betalade Jans renovering – till snickarens glädje

Jan Klingsell behövde renovera huset på Ljusterö. Med speciallånet Hypotekspension fick han loss pengar ur väggarna – och kunde samtidigt bo kvar.

Läs mer


 

Ökad livskvalité och större trygghet i vardagen

Med siktet inställt på god livskvalité bestämde sig Christer och Eva-Marie Lindbom att nyttja speciallånet Hypotekspension. Ett beslut som fick lägenheten vid Avenyn att ge dubbel trygghet.

Läs mer


Ove Bengtson har levt ett ovanligt aktivt liv

Tennisspelaren Ove Bengtson har levt ett ovanligt aktivt liv. Med Hypotekspensions trygga speciallån kan han och hustrun fortsätta att resa runt jorden.

Läs mer


Ken kan skriva nästa bok

Möt Ken Olofsson, en av Sveriges mest kända journalister och författare inom sport. Med speciallånet Hypotekspension får han möjlighet att göra det han älskar allra mest – att skriva.
Läs mer


Borta bra – hemma på Läjet bäst

”Vi har alltid rest mycket. Både förut och nu när vi har gott om tid. Både i Europa och här i Sverige. Med en extra buffert tack vare Hypotekspension kan vi dessutom unna oss lite finare hotellrum, spa och annat som sätter guldkant på tillvaron”

Läs mer


Poolen – Ruts glädjekälla

Haverdal är ett kärt turistmål med sin 4 km långa, vackra sandstrand. För Rut Ekström som bott i den lilla stan vid västkusten i nära 30 år är det inte stranden som gäller – utan poolen.

Läs mer


”Äntligen fanns någon som ställde upp för oss. Vi som ställt upp för andra så mycket.”

Under hela sitt yrkesliv valde Henry att stödja människor före möjligheten att tjäna stora pengar. Han tyckte att det gav mer fina värden i livet. När han och sambon Barbro fick ut en Hypo­tekspension var det värmande att någon ställde upp för dem.

Läs mer


”Äntligen en fördel med att vara äldre”

Elsebet gillar livets goda. Med hjälp av en Hypotekspension har hon totalrenoverat sitt hem och köpt något hon länge längtat efter – en riktigt vass dator med extra stor bildskärm. Resten av pengarna är öronmärkta för god mat, bio och annat trevligt.

Elsebet Johansson är en 71-årig levnadsglad och sprallig kvinna som gärna håller sig uppdaterad inom datortekniken. Det senare beror inte minst på att hon arbetade med datorer redan på 70-talet! Efter att ha varit anställd på olika internationella IT-företag, startade hon ett eget konsultbolag. Nu vill hon njuta fullt ut av sin lediga tid.

Läs mer


Antarktis nästa för Ing-Britt

Ing-Britt Frejsjö är en smittsamt aktiv kvinna som har svårt att hitta en lucka i almanackan för denna intervju. Mycket av hennes tid går till det starka engagemanget i Minnebergs äldreklubb. Minneberg är ett charmigt bostadsområde som byggdes i mitten på 80-talet, beläget strax väster om Stockholms innerstad.

Läs mer


Vattentätt och tryggt

När kommunen tvingade 71-åriga Lise-Lotte Almqvist att dra in kommunalt vatten fanns två alternativ – att sälja sommarhuset eller att låna pengar. När banken sagt nej till lån hittade hon ett brev från Svensk Hypotekspension.

Läs mer