För alla som vill hylla våra idrottshjältar

Kul att du är intresserad av att vara med på Idrottsgalan tillsammans med några från Svensk Hypotekspension, stora delar av den svenska idrottseliten och en rad ledamöter från Svenska idrottsakademin måndagen den 22 januari. Så här kommer det gå till om du vill ta chansen att vara med:

Du börjar med att anmäla ditt intresse genom att skicka ett mail med dina kontaktuppgifter, en motivering och gärna lite kort om ditt idrottande eller engagemang inom svenskt föreningsliv till idrottsgalan@hypotekspension.se innan den 18 dec. Bifoga gärna bilder!

Tiden för intresseanmälan pågår fram till den 18 december 2023. Den 21 december väljs galadeltagarna ut. Vinsten är en middagsbiljett till Idrottsgalan måndagen den 22 januari 2024. Biljetterna är värda 1585 kr styck. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Den 21 december kontaktas vinnarna via mail. Vinnaren måste tacka ja till deltagende senast 9 januari 2024, sedan går vinsten över till en annan tävlande. Vinsten är personlig och kan ej överlåtas eller bytas mot ekonomisk ersättning eller mot annan egendom. Du behöver inte köpa eller beställa något för att vara med och tävla. Tävlande måste vara kund hos Svensk Hypotekspension.

Blir du en av de utvalda kommer mer detaljerade instruktioner kring tider, platser, klädsel etc.

Hoppas vi ses!